Magazin > Film & Glasba & TV
4 ogledov

Jabolko ne pade daleč od drevesa

jolie_shiloh_711_fly Žurnal24 main
Triletna hči Angeline Jolie in Brada Pitta Shiloh vsem razlaga, da bi bila rada igralka.

Kot kaže, bomo Shiloh nekoč lahko občudovali na velikem platnu. Triletnica namreč glasno razlaga, da bi nekoč rada počelo to, kar počneta njena starša, slavna igralca Brad Pitt in Angelina Jolie.

Oba sta že sporočila, da bosta njeno namero podprla, razmišljata celo o učitelju igranja, ki bi njuni svetlolaski predstavil osnove tega poklica. "Shiloh je 'izdelek' dveh najlepših igralcev sveta. Lahko bi rekli, da je bila za filmsko industrijo ustvarjena. Brad in Angelina sta se njenim ciljem sprva smejala. Zdaj pa sta opazila, da Shiloh misli resno. Stoji pred ogledalom in pozira. Igra celo vloge. Ko Angie stoji pred kamero, jo Shiloh natančno opazuje. Sedi na svojem stolčku in strmi v mamico," je dodal prijatelj para.

Shiloh je sicer pred časom že stala pred kamero. V očkovem filmu Nenavadni primer Benjamina Buttona je namreč dobila manjšo vlogo. Oglaševalci se od takrat zanjo zelo zanimajo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.