Magazin > Film & Glasba & TV
28 ogledov

Jacko se vrača

Michael Jackson še vedno razburja javnost. (Foto: Flynet) Žurnal24 main
Pop legenda Michael Jackson je potrdil nastope v Londonu, s katerimi naj bi naznanil vrnitev na odre oziroma pokazal, da še vedno obvlada svoj posel.

Vsi koncerti naj bi potekali v londonski areni O2. Organizatorji naj bi rezervirali termine v julija, vendar vsi datumi še niso potrjeni. V Londonu naj bi odigral deset koncertov, cena vstopnic pa se giblje od 57 do 84 evrov.

 

Michael Jackson

je leta 1982 izdal šesti studijski album Thriller, ki je še vedno najbolje prodajani album vseh časov. Veliko zaslug za uspeh je imel producent Quincy Jones. Jackson je leta 1984 zanj prejel osem grammyjev.

Michael Jackson je nazadnje nastopil na World Music Awards leta 2006. Zadnjo turnejo HIStory pa je imel leta 1996, ko je nastopil v 58 mestih. Zadnji studijski album Invincible je izdal leta 2001, tako da bodo obiskovalci prihajajočih koncertov uživali v njegovih starih hitih.

Turneja mu ne diši

V areni O2 naj bi imel več zaporednih koncertov, kar je precej tipično za ta prireditveni prostor, saj je imel tam Prince leta 2007 kar 21 koncertov, junija pa naj bi bil za osem dni rezerviran za pop princeso Britney Spears. Prav ta možnost zaporednih koncertov naj bi ustrezala Jacksonu, ki si ne želi turneje po različnih mestih.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.