Magazin > Film & Glasba & TV
20 ogledov

Jackson 14 dni v Sloveniji

Verz, ki ga Michael zapoje, je precej podoben tistemu iz Kravitzove starejše pes Žurnal24 main
Kralj popa. Imel bo turnejo v obliki kinokoncerta.

Namesto v londonski areni O2 se bo turneja Michaela Jacksona začela hkrati po vsem svetu in bo trajala kar dva tedna.


V koncertnem filmu o svojem življenju se bo preminuli kralj popa predstavil kar sam. Biografija je namrečsestavljena iz večkot sto ur posnetkov priprav in vaj, ki jih bo s podporo Jacksonove družine distribuiral Continental Film.

Svetovne premiere
Oboževalci si bodo film lahko premierno ogledali 28. oktobra, ko bo Jackson koncertiral na filmskih platnih v večkot 25 državah, tudi v Sloveniji, na ogled pa bo le dva tedna.

Predvajanje ima namrečsimboličen pomen, razlaga Martin Mirtič s Continental Filma: “Moramo se držati tega, da ne gre za dokumentarni film o njegovem življenju, ampak izključno za posnetke priprav na koncertno turnejo This is it, ki bi se v londonski areni O2 zgodila letos poleti. Zato tudi film predstavljamo bolj kot koncertno turnejo – samo dva tedna v kinu. Tako je dogovorjeno po vsem svetu in tako bo tudi pri nas.”

Prvič v Sloveniji
Uradna premiera slovenskih kinematografov bo 28. oktobra ob 20. uri v Koloseju Ljubljana, udeležili pa se je bodo največji navdušenci iz slovenskega kluba oboževalcev Michaela Jacksona. Nadaljnje predstave Jacksonove dvotedenske turneje bodo na voljo vsem drugim – od slovenskih mest bo kralj popa obiskal Ljubljano, Maribor, Koper, Celje in Kranj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.