Magazin > Film & Glasba & TV
19 ogledov

Jagenjčki nikakor ne obmolknejo

Ko jagenjčki obmolknejo Žurnal24 main
Filmska uspešnica Ko jagenjčki obmolknejo je navdihnila ustvarjalce nove televizijske serije.

Več kot 20 let po premieri kultnega trilerja Ko jagenjčki obmolknejo, ki je nastal po knjižni predlogi Thomasa Harrisa, z Jodie Foster in Anthonyjem Hopkinsom v glavnih vlogah, "jagenjčki" očitno še vedno ne nameravajo obmolkniti. Filmska uspešnica, ki je sicer doživela še tri nadaljevanja, je namreč postala navdih za televizijsko serijo. Televizijski kanal Lifetime namreč napoveduje serijo o agentki FBI Clarice Sterling, ki jo je v filmski različici odlično odigrala Fosterjeva, z istoimenskim naslovom Clarice. V njej bomo spremljali dogodivščine agentke kmalu po njenem zaključku šolanja, vendar še preden je prevzela sloviti primer Hannibala Lecterja.

Televizijska mreža NBC sicer pripravlja še eno serijo, povezano z Jagenjčki, z naslovom Hannibal, ki pa se bo osredotočala na odnos psihiatra in sociopata Hannibala s FBI-jevim agentom Willom Grahamom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.