Magazin > Film & Glasba & TV
0 ogledov

Jagodni izbor v Ambasadi Gavioli

Vsi prisotni in prisebni, načelnik? (Foto: Marko Ocepek) Žurnal24 main
Če ste v tem desetletju uživali ob klubski smetani, jo ob koncu desetke nadevajte z jagodami. Sveže in cvetoče dobite od 23. ure dalje v Ambasadi Gavioli.

Le še nekaj ur je pred nami in prvo desetletje 21. stoletja bo pristalo na smetišču zgodovine. A bolj kot nostalgično vzdihovanje ob brisanju šminke v vzvratnem ogledalu je zanimanja vredno tisto, kar se blešči na horizontu.

Če ste se v začetku 15. sezone razvratnih noči v ambasadi užitkov ozirali nazaj, ob njenem koncu pogumno zrite naprej. V najdaljšo noč v letu zaplešite z domačim zvočno razgibanim jagodnim izborom.

Sedem veličastnih silvestrov je v iztekajočem se desetletju pustilo močan pečat na domači, regionalni in globalni klubski sceni. Za njimi je uspehov polno leto, obdobje razvijanja že uveljavljenih platform in postavljanja novih. Prav vsi pa obljubljajo, da najboljše šele pride. Posadka je zbrana, cilj potovanja je jasen, vkrcavanje se lahko začne. Smer: 2011!

Na krovu: Umek, Beltek, Aneuria, Ian F, Veztax, Gumja, Tomy DeClerque in Alexandre Banera.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.