Magazin > Film & Glasba & TV
19 ogledov

Jahala s kavbojem

Odkar Reynoldsova ni več članica skupine Foxy Teens, je Kavboj že njen peti vide Žurnal24 main
Mirna Reynolds je posnela videospot za pesem Kavboj. Lahkotna poletna pesem naj bi nadomestila Mirnin prepoznavni hit Zdravnik.

Triindvajsetletna Ljubljančanka je za zurnal24.si povedala, da ji je to že uspelo, saj je "komad po treh tednih vrtenja na radijskih postajah že na prvem mestu lestvic, kar je zelo dobro".

Režiser videospota je Dejan Babosek-Babo, njena izbira pa je bil zato, ker vanj verjame, v zelo dobri luči se je namreč pokazal že pri režiji videospota Zdravnik. Snemanje je potekalo dolgih 23 ur, v enem kosu. "Mudilo se je, ker je ekipa zelo velika in preprosto ni časa. Je pa bilo zelo naporno," pove Mirna.

Kavboj Jure
Ker pesem govori o kavboju, se seveda zdi smiselno, da bo v videospotu tudi konj in še nekdo, ki bo konja jezdil. Načrtovanega ElTyeba so zamenjali za postavnega 26-letnega Jureta. "Ki ni kar nekaj, saj tekmuje v western jahanju in ima svoj ranč." Bo pa v videospotu možno videti tudi nekaj statistov, ki bodo predstavljali vzdušje divjega zahoda. Spot so snemali na dveh lokacijah, na Blokah in v ljubljanskem country lokalu.

Ni je strah
Mirna, ki je imela vedno strah pred konji, je to fobijo končno premagala. Jezdila ni sama, pač pa skupaj s kavbojem, najtežja pa je bila zanjo scena, ko je morala s konja tudi namerno pasti. Je pa z živali padla tudi nenamerno. "Nisem vedela, da konja ne smeš stisniti z nogami. In ravno to sem naredila. Konj je podivjal, jaz pa sem padla. A na srečo se ni nikomur nič zgodilo."

Visok budžet
Za Mirnino zunanjo podobo je skrbela Emperatrizz, ki je zanjo izbrala štiri različne stile. Sicer pa videospota Mirna še ni videla, zunaj pa naj bi bil takoj po montaži, približno čez 14 dni. Za videospot je odštela precej denarja, a je ostala skrivnostna. "Videospoti z nizkim budžetom stanejo do 500 evrov, tisti z visokim pa tudi 8000 evrov. Moj je bil takšen z visokim budžetom, a ne morem povedati, koliko je stal."

Mirna bo dopust okusila šele jeseni, ko bo odšla v Turčijo. Čez poletje bo, pravi, zabavala druge s svojimi nastopi v diskotekah in na različnih žurih. Obžaluje, ker se ne bo mogla udeležiti Melodij morja in sonca, bo pa tekmovala na festivalu Pesem poletja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.