Magazin > Film & Glasba & TV
11 ogledov

Jahte se na ogled postavijo

Slovenian Boat Show Arhiv organizatorja
Do nedelje, 25. septembra 2011, bo v Marini Izola in na drugih lokacijah v Izoli potekala prva mednarodna razstava navtike Slovenian Boat Show 2011, v okviru katere bo na ogled več kot 60 plovil.

Letošnja prva mednarodna razstava navtike Slovenian Boat Show bo v Marino v Izoli privabila več kot 38 razstavljavcev, ki bodo predstavili 57 blagovnih znamk in več kot 60 plovil, dogajanje pa bo pospremil bogat spremljevalni program, ki se bo odvijal tudi v mestu Izola. Uživali boste lahko v razstavah, koncertih in odrskih uprizoritvah, bili priča regatam, najmlajši pa se bodo lahko pozabavali na navtičnem ex-tempore in mini sejmu.

Sejem je odprt od 10. do 18. ure. Točno opoldan se lahko udeležite uradne otvoritve, ki ji sledi otvoritev razstave oljnih slik z navtičnimi motivi Gorana Horvata. Ob 18.30 bo v Manziolijevi palači tudi odprtje arhitekturne razstave Arhitektura in voda avtorja Aleša Šelige, ob 20.30 pa se na Manzolijevem trgu poveselite na koncertu Rudija Bučarja in Istrabenda.

Cena vstopnice za vstop na razstavni prostor je za odrasle šest evrov, za dijake, študente, upokojence in invalide štiri evre, otroci do sedmega leta pa imajo vstop prost. Spremljevalni dogodki so za vse brezplačni.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.