Magazin > Film & Glasba & TV
19 ogledov

Jamajte z iskrenim nasmehom

Skupina Hladno pivo v zadnjih letih doživlja pravcati preporod, saj so na domači Žurnal24 main
Konec tedna namenite nasmehu. Največ ga bo zagotovo na letošnjem štiridnevnem festivalu Open Smile Jam 2011, ki se ob 15. uri začne v Parku Dolina v Dolini pri Lendavi.

Na letošnjem festivalu Open Smile Jam bo nastopilo več izvirnih glasbenikov in glasbenih skupin. Poleg domačih glasbenikov bodo v goste prišle že uveljavljene glasbene skupine iz Hrvaške, Italije, Mehike in Madžarske. Nasmejani se boste lahko zibali tudi ob skupinah Hladno Pivo (HR), Los Explosivos (Mex), Fish! (Hu), The fire (I).

Poleg koncertov se bodo na stojnicah predstavile številne organizacije s svojim lastnim programom. Obiskovalci bodo imeli možnost igranja paintballa, malega in namiznega nogometa ter odbojke na mivki. Na celotni površini prireditve je zagotovljen tudi brezplačni brezžični internet.

Štiridnevni festival, ki ga zaznamujejo nepozabno glasbeno doživetje v neokrnjeni naravi in senci 400-letnih hrastov, toplina in čar Prekmurja ter nepozabna glasbena avantura z avtorsko in improvizirano glasbo kakor tudi pester nabor športnih iger, dajejo dogodku pečat, ki se bo vtisnil v spomin vsakega udeleženca, pa naj bo ta le dnevni migrant festivala ali starešina s postavljenim
šotorom.

Tridnevna vstopnica vas bo stala 22 evrov, za enodnevno pa boste odšteli od 10 do 12 evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.