Magazin > Film & Glasba & TV
55 ogledov

Jan praznoval s prijatelji

Jan Plestenjak
1/19
Marko Ocepek
Jan Plestenjak se je ob svoji dvajseti obletnici uspešne kariere odločil pogostiti svoje glasbene prijatelje in novinarje, ki ga že vrsto let spremljajo na njegovi ustvarjalni poti.

Jan Plestenjak, ki letos praznuje svojo dvajseto obletnico delovanja, je v ta namen za svoje glasbene prijatelje in novinarje pripravil veseljaški večer v GoodlifeCastle lounge baru Kaval Group. Skupaj so se zabavali ob ritmih disco glasbe, okusni hrani in pijači, večer pa so še dodatno popestrili Andrej Šifrer, Tomaž Domicelj, Alya, Eva Moškon, Tomaž Perovič, Danilo Kocjančič, Lado Leskovar, Jože Potrebuješ, Nina Pušlar in številni drugi znani obrazi.

Povabljenci so se družno strinjali, da tovrstnih druženj primanjkuje, in si bili enotni, da je Jan kot staro vino – iz leta v leto boljši.

Plestenjak se sicer, kot je že pred kratkim napovedal, za dobro leto poslavlja od koncertnih odrov. Njegov zadnji koncert bo 27. marca v Hali Tivoli, ki pa bo še posebej oseben, saj je to dan, ko priljubljeni pevec praznuje tudi svoj rojstni dan. Jan si je namreč zaželel svoj osebni praznik praznovati v družbi ljudi, za katere ustvarja svoje pesmi, in namerava ga praznovati na prav poseben način – izbor pesmi na koncertu bo namreč prepustil poslušalcem.

Na tivolskem odru pa se mu bo pridružilo tudi kar nekaj znanih gostov, kot so Eva Boto, Lara, Eva Moškon in posebna gostja iz Srbije Nataša Bekvalac.