Magazin > Film & Glasba & TV
26 ogledov

Janova razvada ovirala snemanje

1/10
Žurnal24 main
Jan Plestenjak je sinoči predstavil nov videospot za pesem Pustil ti bom sanje. Vizualno podobo Janovega tretjega singla so posneli na hrvaškem otoku Vis, snemanje pa se ni odvijalo po načrtih.

S pesmijo Pustil ti bom sanje se Jan vrača k svojim večnim baladam, ki so postale že njegov zaščitni znak. Besedilo skladbe je, tako kot večino svojih besedil, napisal sam, v njem pa vnovič opisuje neko ljubezensko zgodbo. "Pesem govori o tem, kako ljudje lahko različno ovrednotimo ljubezen. Kako sta dva lahko skupaj in nekdo postavi njun odnos na prvo mesto, nekdo pa ne. Dopovedati človeku, ki še ni prišel do tega, da je ljubezen največ, kar se lahko zgodi, je nemogoče. Zato rečem pustil ti bom sanje; izživi svoje cilje in na koncu, ko boš vse to doživel, boš videl, da v bistvu edina čarobna stvar med ljudmi na svetu je ljubezen."

Vrnitev k morju
Videospot so posneli na hrvaškem otoku Vis, kar je Jana še posebej razveselilo. "Za otok Vis se je odločil režiser Gonzo, s čimer me je prijetno presenetil, ker sploh nisem pričakoval, da bomo snemali na tej lokaciji, saj je meni Vis zelo ljub," je povedal pevec in dodal, da je bilo to prvo snemanje, kjer mu ni bilo mučno, temveč je med nastajanjem spota zelo užival.

© Boštjan Tacol

 
Nov izdelek pa bržkone spominja na Janove začetke, ko je morje in ljubezen opeval v skoraj vsaki pesmi. 36-letni pevec je ob tem pojasnil, da je to njegov avtorski podpis, od česar ne more zbežati. "Konec koncev je to moj 25. videospot, in jaz sem samo Jan in ne morem biti vsakič drugačen. Moraš biti takšen, kot si, in jaz sem v tem videospotu zelo naraven."

Glavni akter oviral snemanje
Snemanje pa kljub temu ni potekalo po načrtih; režiser Gonzo je namreč želel delo začeti v zgodnjih jutranjih urah, s čimer pa se Jan nikakor ni mogel strinjati. "Režiser je hotel imeti jutranjo luč, jaz pa pred dvanajsto sploh ne funkcioniram. Rekel je, da je v svojem življenju posnel že prek tristo videospotov, pa se mu še nikoli ni zgodilo, da ni mogel snemati zjutraj," je v smehu povedal Jan.

Videospot za tretji singel z Janovega uspešnega albuma Klasika si bodo oboževalci lahko ogledali v prihodnjih dneh, ko bo prišel na televizijske zaslone.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.