Magazin > Film & Glasba & TV
32 ogledov

Jasmin zagrozil Jadranki

Jasmin Jadranka Big Brother Voyo
Jasminu bo vsak čas prekipelo, če se Jadranka ne bo umirila.

Moški del družine, ki se je po sili razmer oblikovala v šovu Big Brother, po dobrih dveh dneh objokuje svojo usodo. "Mama" Jadranka je 24 ur na dan polna energije, česar ne skriva, predvsem pa nikoli ne preneha govoriti.

"Najmlajši sin" Jasmin ima njenega govorjenja vrh glave. "Daj, prosim te, vsaj pol urce zjutraj," je Jasmin milo prosil Jadranko, naj že enkrat utihne. Jadranka se je Jasminu, ki očitno ni jutranja ptička, le smejala, Tugomir pa je Jasminu odvrnil: "Dobro, pol ure na dan imaš mir. Ostalo pa ..." 

"Dobro jutro, daj, fantina. Akcija, moving," je bila vztrajna Jadranka. "A ti veš, da je fizično nasilje prepovedano? Psihično pa tudi," jo je spomnil Jasmin. Jadranka ga je v smehu vprašala, kje je videl psihično in fizično nasilje, na kar ji je odgovoril: "Fizično bo, ko te bom jaz v shrambo zaprl. Daj, prosim te, pusti me, da uživam v kavi." 

Jadranka in Tugomir sta se spraševala, kako naj bi bil Jasmin v zapor, s čimer naj bi se prejšnji dan pohvalil. "Zna biti, da bom po Big Brotherju šel v zapor. Ker bom tebe na mrtvo pre*****," je Jadranki dejal Jasmin. Mama družine se je ob teh besedah le še bolj zasmejala in Big Brotherja vprašala, če je slišal Jasminove grožnje. 

Jadranki energije očitno nikoli ne zmanjka. Se bo moškim uspelo privaditi na to?

Komentarjev 1
  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 13:11 28.februar 2016.

    Nisem gledal ampak po prebranem: Ma dej..en slabši k drugi. Najprej Jadranka ne da miru ko ga kdo potrebuje, potem Jasmin grozi in namiguje na fizično nasilje nad njo. Jadranka je smotana ampak Jasmin je pa še hujši.