Magazin > Film & Glasba & TV
9 ogledov

Jasmina se je vrnila v šov!

kmetija: nov začetek Planet TV
"Jasmine se ne moremo znebiti,“ je njen prihod nazaj pokomentiral Matej, ki ga je kmalu zatem pričakalo še eno presenečenje.

Na kmetijo so se namreč vrnili skoraj vsi "staroselci“. Manjkajo le tisti, ki so oddajo zapustili prostovoljno oziroma so bili iz tekmovanja izločeni kazensko, se pravi oba Andreja in Kamala.

Leon, Denis, Darinka in Matej so prihod nekdanjih tekmovalcev sprejeli z mešanimi občutki. "Lepše je bilo včeraj zjutraj kot danes," je povedal Denis, ki nad vrnitvijo izpadlih ni pretirano navdušen. Lare na primer ni niti pozdravil … Sicer se tudi Darinki zdi, da bi bilo morda bolje, če bi bilo ljudi na kmetiji manj.

Povratniki so na posesti preživeli burno noč, saj so že pozabili na neudobje kmečkega življenja. "Čisto sem že pozabil, kako smrdi," je ponovno privajanje na kmetijo komentiral Miha. Vsi tekmovalci sicer niso takoj priskočili na pomoč, dvojčka, Klemen in Miha so se edini izkazali že navsezgodaj.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.