Magazin > Film & Glasba & TV
91 ogledov

Javšnik gre do konca

Matjaž Javšnik Striptiz
1/9
Arhiv organizatorja
Komik Matjaž Javšnik se bo razgalil.

Na ljubljanski tržnici je igralec in komik Matjaž Javšnik z megafonom in kokoško nagovoril mimoidoče. Obenem se je razgalil in jim nastavil ogledalo. Humoren nagovor pa je del njegove igre, saj bo v monokomediji Striptiz, ki bo ta četrtek doživela premiero v Špas teatru, predeloval različne teme in vsem nastavil ogledalo.

Javšnik obljublja, da se bo v vsaj eni temi prepoznal vsak Slovenec in se iz srca nasmejal na lasten račun. Med drugim se bo spoprijel z dvojino, obiski, medsosedskimi odnosi, ljubeznijo do pločevine, družinskimi vezmi, izbiro imen za potomce, taščami, prijatelji, spolnostjo, prvo službo in graditvijo kariere, javno upravo, gasilci, folkloristi, lovci, alkoholom, ekstremizmom, športom in športnimi junaki, slovensko šolo, glasbeno sceno, gospodarstvom, bankirji in politiki. Seveda Matjaž tudi tokrat ne bo pozabil na pregovorno slovensko zavist, ki je unikum ne le v evropskem, temveč kar v svetovnem merilu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.