Magazin > Film & Glasba & TV
55 ogledov

Je Ivona res poročena?

ivona bar Planet TV
Najmlajša Barovka naj bi bila poročena. Menedžer Denis je novico izvedel preko Facebooka, informacijo pa je potrdila tudi Suzana.

Na dan je prišla informacija, da naj bi bila Ivona poročena z enim od bivših fantov. To je Denis izvedel preko Facebooka, med tem ko se je pogovarjal s Suzano in Črtom. Šokirano je vprašal, če vesta, če je to res. Suzana je informacijo potrdila in dodala, da ji je Ivona to zaupala, ko sta bili skupaj v Prekmurju.

"Jaz sem bila tukaj notri zaprta in velikokrat mi je bilo zelo težko, ker sem to pred bližnjimi skrivala. Velikokrat sem se, ko sem bila pijana, zjokala zaradi tega in nekaterim Barovcem sem se zaupala. Glede na to, da je to prišlo šele zdaj ven, mislim, da je nekdo izkoristil priložnost, da me oblati, da bi šla ven iz Bara," je v solzah povedala Ivona. Črtu pa je potožila: "Poglej, kako se tresem. Mami me bo ubila." V izjavi pa je mamo prosila, da naj ne hodi v Bar in da se bosta vse pomenili, ko ne bosta obkroženi s kamerami.

Ivona se je zelo hitro pomirila in začela Suzano prepričevati: "Ne nisem poročena in to je to," takoj za tem pa je v izjavi povedala: "Suzana sigurno ni tega povedala, ker je zadnja izvedela."

Denis jo je želel pomiriti ona pa ga je prepričevala: "Sploh nisem poročena."

Komentarjev 4