Magazin > Film & Glasba & TV
51 ogledov

Je Nina končno razumljena?

Nina Osenar
1/4
Žurnal24 main
Nina Osenar je v torek zvečer v Orto baru predstavila album Missunderstood. Čeprav so njen prvenec nekateri kritiki že označili za plehkega, je Nina na koncert privabila lepo število obiskovalcev.

Glasbeni prvenec Missunderstood je nekdanja misica in Playboyevo dekle ustvarjala kar tri leta, k sodelovanju pa je povabila mnogo priznanih slovenskih glasbenikov, med drugim skoraj celotno zasedbo skupine Leeloojamais.

 

A kljub preverjeni ekipi glasbenih ustvarjalcev, so mnogi mnenja, da njen album prinaša plehka besedila, ki potrjujejo, da je Nina najprej lepotica, šele nato pevka. Ravno zato je novopečena glasbenica svoj album poimenovala Missunderstood, ki dejansko pomeni Miss Understood. Nina si namreč želi, da bi jo publika skozi besedila (ki jih je napisala sama) končno začela razumeti.

 

Njen prvi nastop je pritegnil kar nekaj obiskovalcev, ki jih je verjetno bolj kot njen glas zanimal njen stas. Tega pa se zaveda tudi Nina, zato upa, da jih bo kmalu prepričala v nasprotno.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.