Magazin > Film & Glasba & TV
94 ogledov

Je oddaja z Nino Osenar nevarna?

Nina Osenar Miha Brajnik Planet TV
Med snemanjem nemške različice šova Moj dragi zmore, ki jo bo Nina Osenar vodila na Planet TV, bi eden od kandidatov skoraj umrl.

Planet TV bo aprila startal z novo oddajo Moj dragi zmore, ki jo bosta vodila Nina Osenar in Miha Brajnik. Isto oddajo že lep čas predvajajo na nemški televiziji Sat.1. Septembra pa bi se snemanje sicer zelo zabavne oddaje, v kateri partnerice svoje moške pošiljajo na različne naloge, skoraj končalo tragično.

Kaj se je zgodilo?

Kandidata Holger in Alexander sta se morala trikrat pomeriti v potapljanju. V prvem krogu je zmagal Alexander in tudi v drugem mu je kazalo bolje kot Holgerju, a so se nenadoma pojavile težave. Alexander se je začel pod vodo zvijati, zato so izziv za 15 minut prekinili. Med tretjim poskusom se je Holger po dveh minutah vdal, Alexander pa je potonil na dno bazena. Tekmovalcu je iz bazena pomagal tudi eden od gledalcev. "Sem reševalec in takoj sem opazil, da mu moram pomagati. Po prsnem košu sem ga udaril s pestjo," je povedal gledalec Hubert.

Alexander je bil nekaj minut v nezavesti, je pa na koncu v žep pospravil glavno nagrado, 50 tisoč evrov. Oddajo so predvajali, iz nje pa izrezali vse dramatične trenutke s snemanja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.