Magazin > Film & Glasba & TV
29 ogledov

"Je rekla moja mama, naj ostanem sama“

Špela Grošelj Facebook
Pevka Špela Grošelj bo v naslednjih dneh predstavila svojo novo skladbo. Pa ji mama res pomaga pri ljubezenskih težavah, kot prepeva v pesmi?

Špela Grošelj v svoji skladbi, ki jo bo javnosti predstavila v naslednjih dneh, prepeva takole: "Mi je rekla moja mama, naj ostanem raje sama, fant prinese kup težav, OooOooo, jaz pa nisem ji verjela, sem močno se zaletela, zdaj vem, da je imela prav!"

Na vprašanje, ali pevki, ki je že več mesecev srečno samska, mama dejansko svetuje pri ljubezenskih težavah, je Špela odgovorila takole: "Pesem je igriva s hudomušnim besedilom, nikakor pa ni avtobiografska. Povezovanje z mojo mamo je nesmiselno. Moja mama je moja najboljša prijateljica, kar je že splošno znano. Zelo dobro se razumeva, ona ve vse, kar se dogaja v mojem življenju in je vedno na tekočem. Vedno mi svetuje, če jo vprašam za nasvet. V 80 odstotkih sem jo upoštevala, po navadi se strinjava, ker podobno razmišljava. Včasih se mi zdi, da bi bilo bolje, da bi jo še več poslušala, saj je izkušena ženska. Zelo dobro me pozna, ne vem pa, če bi vedela, kakšen fant bi bil najbolj primeren zame. Mogoče pa ve, saj mame najbolj vedo," je povedala pevka.

Naslov skladbe, za katero bodo posneli tudi videospot, še ni znan, ker se ekipa odloča med tremi variantami.

Komentarjev 1
  • zic 12:21 15.november 2013.

    največja faca v tej zgodbi je Špelina mama. Zelo fejst gospa!