Magazin > Film & Glasba & TV
55 ogledov

Je zmagovalec Gostilne že določen?

Gostilna išče šefa voyo.si
Bolj se šov bliža koncu, bolj zagreti so gledalci s komentiranjem šova. Večina jih je prepričana, da je zmagovalec že določen in da bo gostilno dobil Jani.

Medtem ko bi nekateri kuharski mojstri kot šefa gostilne najraje videli Julijano ali Janija, pa spletni komentatorji slednjemu ne privoščijo zmage. Mnogi so prepričani, da je igralec in da si gostilne ne zasluži, pišejo pa tudi o tem, da Bine na skrivaj navija zanj in ga poriva v ospredje. Nekateri pravijo, da zato, ker sta v sorodu, a to so nam na Pop TV zanikali. "Neverjetno, kako Bine pripravlja teren za Janijev (in Tejin) prevzem gostilne. Rok je pravočasno dojel, kakšen scenarij se piše, saj ni neumen. Bravo Rok!" je zapisal komentator Tralala88. "Zakaj Bine ni dovolil, da otroci okusijo Andrejevo sladico, zakaj je dovolil Janitu, da prinese sladico takoj za Andrejom, saj otroci niso sploh mogli probati njegovo sladico. Zelo podlo za Bineta, zopet je dokazal, da je pripravljen narediti vse za žlahto," meni sooom1, Jurček4444 pa je hudomušno pripomnil: "O škoda da tudi ob torkih ni šova ŠEF išče Janija...:)"

Po drugi strani pa so mnogi prepričani, da bo v vsakem primeru zmagal Jani, saj naj bi bilo tako že vnaprej določeno. "Itak se ve da bo zmagal Jani. Gledalci pa lahko vse naredimo, da damo glasove komu drugemu ali pa sploh nobenemu!!! Tako bo Pop TV brez željenih evrčkov. Vem, da bo zmagal Jani, ampak spremljam samo zarad dogajanja. Presenečenj ni več tukaj," je prepričan C-16. Tudi to so nam ustvarjalci zanikali: "Zmagovalec nikakor ni določen, saj bodo o tem, kdo bo postal šef najbolj popularne gostilne v Sloveniiji, v finalni oddaji s svojimi glasovi odločili izključno gledalci," je pojasnila Katja Kovačič, predstavnica za stike z javnostmi.

Nekaj komentarjev na račun Janija:

AQUA_A: "Upam samo, da Jani ne zmaga! Kdo pa med ostalimi tremi, mi pa ni pomembno."

Milkivaj: "Vsem trem privoščim, a Janiju je ne, ker je preveč aroganten in se že vidi da bo dobil gostilno, a zame je izpadli tekmovalec."

Antonino: "Bogi Luka, prav vid se mu, da je čist iz sebe, ker v prvi vrsti spremlja navezo Jani-Bine, kako naj se v takem cirkusu zbere in kaj skreira. V življenju še nisem glasoval, a ko pride un kosmati neandertalec na vroči stol proti Luku, zberem vse družinske telefone na kup pa še na pumpo po kak predplačniški, da odpihne Janija ko prdec v vetru."

Flying power: "Janija ven. Ne zasluži si. Namesto Janija bi lahko nazaj prišel Nik."

Markuc: "Bine preveč vidno navija za Janija, nevem zakaj, bolj sposobna se mi zdi Julija. Upam da bo na drugi stol sedel Jani in izpadel. Naprvem je tko Luka."

Podivjanaglista: "Saj v tem šovu moraš biti dvojna osebnost, da preživiš vso to. Jani: oskarja za igro (saj ne vem, kakšen je danes?). Julijana: pohrustali te bodo, sirota poštena. Andrej: čisto ok poba, samo ne skapira igre. Luka: škoda ga je za tole, čedalje bolj zbegan in prestrašen je."

Kar nekaj krepkih imajo za povedati tudi o Luki:

Cicyy: "Lukaaaaaaaaa vn!!! Si ne zasluži finala, vsak dan spremljam v živo in tipček res nima pojma, je samo za v menzo kot je rekel Jani!!!"

Ronzi83: "Luka je totalno nesposoben. Samo glumi tam noter, nobene kreativnosti nima v sebi."

Maleny: "Gostilno privoščim Janiju, Luka pa je od vseh najmanj sposoben."

Bo končno zmagala ženska?

Medtem ko se večina prepira, kdo mora prej ven, Jani ali Luka, pa na račun Julijane pišejo bolj kot ne same pozitivne besede. Sodeč po komentarjih kaže na to, da bo končno zmagala ženska, medtem ko Andreja omenjajo le redko.

Fuark: "Julijana je najboljša kuharica, Jani je najbolj kreativen, Andrej najbolj priden, Luka pa je najboljši taktik in manipulator."

Jan1212: "Glejte, saj bomo v finalu mi glasovali in upam da bomo 100% podprli Julijano, le bine bo 2000x klical za Janija ..."

Bovin: "Moja favoritka je Julijana. Vendar so mi že prav odvratni ti komentarji o Janiju. Pa pojdite vi kuhati, če ste tako pametni. Navsezadnje so komentatorji zelo pristranski. Šov je pa zgrešil bistvo. Bolje, da ne bi bilo glasovanja in bi vse odločali trije kuharji, ki imajo nekaj pojma o tem."

Slo.vanija: "Julijana je res fejst punca, nikogar ne šikanira kakor Jani, ki je poln samega sebe. Julka, navijam zate!!! In najbrž tudi vsi Rokovi navijači."

Za koga pa navijate vi? Odgovorite v zgornji anketi.

Komentarjev 3
  • vili.manili 12:00 29.november 2012.

    Minusi so pričakovani, saj takšni ljudje niso sposobni pogledati resnici v oči.

  • Boco 10:18 29.november 2012.

    Ne navijam za nikogar in me boli kdo dobi gostilno, ampak nekateri pa res ne skužijo pointa resničnostnih šovov. Zaradi takih kot je Antonino si POP TV mane roke, kao dejmo aktivirat vso žlahto in pokličimo in glasujmo, samo za ...prikaži več to, da ne bi zmagal tisti, ki nam ni všeč. Ubogi pubec, upam, da bo potem kaj lažje zaspal in se mu bo odvalil kamen od srca.

  • vili.manili 08:55 29.november 2012.

    Tipično slovensko. Ko gre nekomu dobro, ga je treba zatolčt. Verjetno ne bo nikomur, ki sedaj tako vehementno razlagajo naokoli, kako je že vse zmenjeno, niti malo žal, če bo zmagal nekdo drug, da so bili krivični do Janija. Verjetno ...prikaži več so to isti ljudje, ki so kljub Rokovi želji, da gre domov, glasovali zanj - in so še danes prepričani, da so naredili prav.