Magazin > Film & Glasba & TV
93 ogledov

Jedilnik in cene najslavnejše gostilne

Gostilna išče šefa Miro Majcen
V resničnostnem šovu Gostilna išče šefa so tekmovalci že postregli prvim gostom. Vas zanima, katere jedi strežejo in kakšne so cene?

Za hladno predjed vam bodo tekmovalci šova Gostilna išče šefa ponudili Goveji Rock 'n' Roll. Za angleško pečeno govejo rezino in zelenjavni nadev boste odšteli pet evrov. Enaka cena je za toplo predjed Bučni štrukelj. Obe predjedi sta v šefovem meniju, kjer najdemo še glavno mesno jed Telečji 'pisker' za 11 evrov, glavno vegetarijansko jed Piramido okusov za 9 evrov in Sladoledne 'žgance' za 4 evre.

Predjedi, ki jih pripravljajo v gostilni, so še Jesenska Juha, Solatni "Twist" in "Noro Dobri" Njoki, vsi po 5 evrov. Med glavnimi jedmi gostje lahko izbirajo med Jagenčkom s Fregolo (14 evrov), Šefovim "Dunajcem" (10 evrov), "Brancinado" (12 evrov) in "Eno Paleto Rezancev" (9 evrov).

In kakšne sladice ponujajo? Za štiri evre se lahko posladkate s Stekleno Jabolčno Pito in Čokoladnim Janezom.

Komentarjev 5
  • Stigmata666 10:05 23.oktober 2012.

    Gostilna je bila znana dokler se je še imenovala Pr' Kral in je imela najboljše pizze daleč naokoli.Tole vse skupaj je umetno ustvarjen šov, gre se samo za dobiček. Me prav zanima kako bo gostilna "laufala" ko bo medijsko ...prikaži več zanimanje zanjo ugasnilo.

  • allstarr111 18:22 22.oktober 2012.

    Najboljša :) He ta je dobra, recimo da je gostilna Kavčič na drenovem griču za tole ponudbo, svetlobna leta naprej, oz. če ima tale gostilna 3 zvezdice, ima Kavčič na vsako njihovo 40 zvezdic, drugač ne moreš opisat.

  • razumnik 18:10 22.oktober 2012.

    a imajo kuharji higienski minimum?