Magazin > Film & Glasba & TV
2 ogledov

Jekleni konjički se na ogled postavijo

Avto Dodge
Do 4. septembra 2011 se bodo na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani obiskovalcem 6. Auto Motor Showa predstavili avtomobili in motorji, ki so na ulici drugačni od serijskih, konkurenčni dragim eksotikam in za katerimi se množično obračajo glave.

Na največji avto‐moto prireditvi v Sloveniji bodo v okviru sejemskega dela svoje novosti in ponudbe prikazali razstavljavci s področja avtomobilizma, motociklizma, avtoakustike, tuninga in dodatne opreme. Sejemsko razstavo bodo dopolnjevale izobraževalne vsebine ter tekmovalni in šov program. Slednji je letos res nekaj posebnega.

Prvič bodo slovensko občinstvo navduševali mladi in neustrašni Extreme Globe Riders – Alex Ramien, Marko Simeonow in Pavel Trzaska. Atraktivne točke na motorjih bodo izvajali v adrenalinski kovinski krogli, imenovani Globe of speed. Poleg tega bo na zunanjih površinah trening varne vožnje, kjer se bodo obiskovalci seznanili z vožnjo avtomobilov v različnih vremenskih razmerah, potekale bodo demonstracije vožnje s terenskimi vozili čez različne ovire (t. i. off road poligon), ljubitelji cvilečih gum pa si bodo ogledali drift, spektakularne skoke s štirikolesniki in motokrosi ter druge zanimivosti.

Redna cena vstopnice za odrasle je sedem evrov, za otroke od 7. do 16. leta, dijake, študente in upokojence pet evrov, otroci do 7. leta in invalidi na vozičkih s spremljevalcem pa imajo vstop prost.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.