Magazin > Film & Glasba & TV
50 ogledov

Jelinčič se bo preizkusil kot igralec

zmago jelin%C4%8Di%C4%8D Žurnal24 main
Poslanec Zmago Jelinčič je dobil vlogo v priljubljeni humoristični nanizanki Kursadžije, v kateri bo nastopil kot Jelenko Zmagić. Njegov lik pa je, kot pravi sam, popolno nasprotje Zmaga.

Zmago Jelinčič je sprejel ponudbo režiserja Kursadžij, Saše Pantića, in v enem od beograjskih studiev že posnel dve epizodi. "Moj lik so zelo velikokrat omenjali in rekli, da bi bilo lepo, če bi zaigral osebo, ki je moje popolno nasprotje. Igram direktorja direktorata Evropske unije za enakopravnost in solidarnost," je za Žurnal24 povedal Jelinčič.

 

V nanizanki, ki jo lahko spremljamo tudi na slovenski televiziji Pink.si, bo nastopil kot učenec, vlogo pa je sprejel brez oklevanja. "Sploh nisem imel nobenih pomislekov. Humorja je tako ali tako v Sloveniji premalo, še posebej med politiki. Vsi so užaljeni za vsako besedo, jokajo, smrkajo, skratka, kozlanje. Zato je še toliko bolj pomembno, da se je kdo pripravljen hecati, tako iz okolice kot iz samega sebe."

 

Zmago Jelin%C4%8Di%C4%8D | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

In ravno zato, ker se zna pošaliti na svoj račun, je vlogo tudi sprejel. "Človek mora biti pač toliko zrel, predvsem pa mora zaupati vase." Pri vlogi Jelenka pa mu bodo zagotovo pomagale tudi izkušnje izpred 40 let, ko je osem let plesal balet kot profesionalni plesalec. "Plesal tam zagotovo ne bom, mogoče pa bom imel kakšno politično predavanje," je za konec v smehu dodal.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.