Magazin > Film & Glasba & TV
28 ogledov

Jennifer bo prekinila igralsko kariero

Jennifer Lawrence EPA
Igralka Jennifer Lawrence razmišlja, da bi se po koncu snemanja franšize Igre lakote za eno leto poslovila od igranja.

Čeprav je stara komaj 23 let, Jennifer Lawrence že razmišlja, da bi si vzela premor od igranja, saj ima za seboj že kar nekaj uspešnih filmov, med katerimi ji je komedija Za dežjem posije sonce lani prinesla celo oskarja. Morda ga dobi tudi letos, za vlogo v filmu Ameriške prevare. Zato ni treba posebej poudarjati, da je mlada igralka polno zaposlena s snemanjem filmov, največ časa pa ji vzame franšiza Igre lakote, ki jo je po mnenju režiserja Davida O. Russlla celo zasužnjila

J. Law, kot so jo ljubkovalno začeli klicati ameriški mediji, je začela razmišljati o tem, da bi si po premieri zadnjega dela, novembra 2015, vzela eno leto premora. O tem je spregovorila za revijo Empire, kjer je priznala, da je sama kriva za preobilico dela. "Vse je v redu, to je moja krivda. Saj si vsake toliko vzamem krajše premore. A zadnji dan dela za Igre lakote bom telefon izklopila za eno leto!"

Sicer pa Jen vmes igra še v frašizi X-Men, kjer upodablja modro Mystique. Prvi del filma X-Men: Days of Future Past bo v kinematografe prišel 22. maja, drugi del pa 21. novembra.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.