Magazin > Film & Glasba & TV
60 ogledov

"Jennifer je ujeta v suženjstvo"

Jennifer Lawrence David O. Russell FameFlynet
Režiser David O. Russell pravi, da bi šlo igralki Jennifer Lawrence precej bolje, če ne bi bila del franšize Igre lakote. Ta jo je po njegovem mnenju povsem zasužnjila.

Potem ko je v nedeljo osvojila še en zlati globus in ko se ji morda nasmiha še ena nominacija za oskarja, se zdi, da je kariera Jennifer Lawrence v pravem vzponu. A režiser David O. Russell pravi, da bi bilo vse lažje, če ne bi bila ujeta v franšizo Igre lakote. "Pravih 12 let suženjstva. Ta franšiza je natanko to," je sarkastično pripomnil za New York Daily News, s čimer se je nanašal tudi na film 12 let suženj, ki trenutno pobira nagrado za nagrado.

Jennifer je Igre lakote začela snemati leta 2011, posneti pa bo morala še vsaj en film. A to še ni vse. Zaposlena je tudi s franšizo X-Men, s katero se je prav tako zavezala za tri filme – zadnjega bo začela snemati junija letos. "Medtem ko snema te filme, izgublja milijone, saj bi lahko izbirala veliko boljše vloge," je za Radaronline povedal neimenovani vir.

Zato ni nič čudnega, da Russlla skrbi za svojo muzo, ki jo je do zdaj uporabil v filmu Za dežjem posije sonce, za katerega je lani dobila oskarja, ter v filmu Ameriške prevare. Za vlogo v slednjem je pred nekaj dnevi dobila zlati globus. A režiserju je medtem že postalo žal, da je njeno prezaposlenost primerjal s suženjstvom, saj so ga hitro okrcali. "Nisem se dobro izrazil, kar sem takoj obžaloval," je povedal.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.