Magazin > Film & Glasba & TV
31 ogledov

Jennifer navdušila fotografe

Jennifer Lawrence
1/2
Reuters
Jennifer Lawrence je na podelitvi Independent Spirit Awards blestela v seksi obleki, ki so si jo lahko prisotni dobro ogledali, ko je prišla na oder po nagrado za najboljšo igralko.

Pred podelitvijo oskarjev vsako leto podelijo tudi nagrade najboljšim neodvisnim filmom Independent Spirit Awards. Letos je bila glavna zvezda podelitve, ki je potekala v Santa Monici, Jennifer Lawrence, ki ji zelo dobro kaže tudi na današnji podelitvi oskarjev. Lepotička je prejela nagrado za najboljšo žensko igralko, zaslužila pa bi si jo lahko tudi za najboljšo obleko. Za njo so se namreč obračale tako moške kot tudi ženske glave.

Večer je bil sicer v znamenju filma, ki se je lahko pohvalil z največjim proračunom med vsemi nominiranci, Silver Linings Playbook. Nagrajen je bil s štirimi nagradami. Poleg kipca za najboljšo žensko vlogo, je dobil tudi nagrado za najboljši scenarij, najboljši film, David O. Russell pa za najboljšo režijo. Russell se je vsem prisotnim zahvalil za podporo, film pa posvetil družinam, ki so zaradi duševne bolezni članov stigmatizirane.

Nagrado za najboljšega igralca je prejel John Hawkes za film Seanse, za isti film je bila nagrajena tudi Helen Hunt, in sicer za najboljšo igralko v stranski vlogi. Matthew McConaughey pa je dobil nagrado za najboljšega igralca v stranski vlogi, in sicer za film Vroči Mike.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.