Magazin > Film & Glasba & TV
680 ogledov

Jerebova vodila s solzami v očeh

Špela Jereb Planet TV
Špela Jereb je včeraj med vodenjem oddaje O magazin komaj zadrževala solze.

Od novinarja družabne kronike in voditelja Filipa Kocijančiča, ki je umrl v prometni nesreči, so se včeraj preko družabnih omrežij poslavljali številni slovenski estradniki.

V oddaji O magazin pa so se mu poklonili tudi njegovi sodelavci. "Pozdravljeni v O magazinu, ki ga danes začenjamo s tragično novico.  Ponoči je naša ekipa v prometni nesreči izgubila sodelavca Filipa Kocijančiča. Vedno glasni Filip, kot smo ga v redakciji radi hecali, ni bil le predan O-jevec. Bil je tudi voditelj in res vsestranski novinar. Pisal je tako za tiskane medije kot tudi za spletno strani Siol.net. V svetu zabave je bil spoštovano ime in dolga leta so mu zaupale največje zvezde na naši sceni. Znan je bil po svojem nenavadnem smislu za humor, ki te je še na tako slab dan spravil v smeh. Filip, vsi te bomo pogrešali,“ je prispevek o talentiranem in duhovitem novinarju napovedala Špela Jereb, ki je včeraj zadnjič vodila oddajo O Magazin. Opazno je bilo, da je Špelo tragična vest zelo prizadela, saj je med napovedjo komaj zadrževala solze.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.