Magazin > Film & Glasba & TV
12 ogledov

Jessica Biel izgublja proti Anne Hathaway

Jessica Biel Anne Hathaway Flynet/EPA
Igralki Jessica Biel in Anne Hathaway sta hudi tekmici. Obe se namreč borita za iste vloge, le da je Anne tista, ki jih je do zdaj veselo dobivala, Jessica pa ostaja brez vlog, ki si jih želi.

Anne je Jessici speljala vlogo Catwoman v novem Batmanovem filmu The Dark Knight Rises, nazadnje pa vlogo v filmski adaptaciji muzikala Nesrečniki (Les Miserables). Jessica je bila zelo prizadeta zaradi izgube legendarne vloge Catwoman, saj si jo je močno želela upodobiti. "To je še ena priložnost, ki se mi je izmuznila. Delati s Christopherjem Nolanom v takšni vlogi ..." Nazadnje pa je proti Anne izgubila oktobra, ko je igralka podpisala pogodbo za snemanje Nesrečnikov. "Tudi to vlogo sem si močno želela, a jo je dobila ona," je še dodala Jessica.

Devetindvajsetletna igralka je o smoli pri vlogah spregovorila v nedavnem intervjuju za Elle, kjer je razkrila še, da se je potegovala tudi za vlogo v romantični drami Beležnica (The Notebook) iz leta 2004, a so producenti vlogo raje dodelili Rachel McAdams. A zvezdnica kljub temu ni brez dela, saj jo v kratkem čaka snemanje treh filmov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.