Magazin > Film & Glasba & TV
27 ogledov

Jessica bo postala princesa Diana

Jessica Chastain, princesa Diana Flynet/EPA
Igralka Jessica Chastain, ki je znana po vlogah v televijskih serijah, naj bi se kmalu prelevila v princeso Diano. Kraljico ljudskih src naj bi upodobila v prihajajočem filmu Caught in Flight.

Jessica Chastain, ki jo bomo kmalu lahko videli v drami Služkinje (The Help), se po poročanju ameriških medijev dogovarja za vlogo princese Diane v filmu Caught in Flight. Film se bo osredotočil na Dianino skrivno življenje in afero s srčnim kirurgom Hasnatom Khanom, ki naj bi bil ljubezen njenega življenja. Diana naj bi ga spoznala leta 1995, njuno razmerje pa je menda trajalo dve leti, do njene smrti. Dr. Khan, ki naj bi ga Diana klicala "gospod Čudoviti", je o aferi s princeso spregovoril leta 2008, za britanski časopis The Telegraph.

Caught in Flight je po besedah režiserja Oliverja Hirschbiegela "ljubezenska zgodba med princeso, zakljeneno v stolp, in navadnim moškim." Za vlogo Diane se je sprva potegovala Keira Knightley, a so jo kasneje dodelili Jessici. 30-letna igralka se menda za vlogo princese lahko zahvali filmu Drevo življenja, v katerem je navdušila kritike. Film Caught in Flight bodo začeli snemati marca prihodnje leto, na lokacijah Pakistana, Angole, južne Francije in Pariza, kjer je Diana tudi umrla.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.