Magazin > Film & Glasba & TV
3 ogledov

Jezen, ker ni dobil oskarja

Žurnal24 main
Will Smith je še vedno razočaran, ker leta 2007 ni prejel oskarja za film V iskanju sreče.

Zvezdnik, ki to poletje nastopa v filmu Hancock, je še vedno jezen, ker na podelitvi oskarjev leta 2007 ni prejel zlatega kipca. Razočaran je predvsem zato, ker je prepričan, da je bil takrat "njegov čas".

Hollywoodski igralec je bil do zdaj za prestižno nagrado nominiran že dvakrat. Prvič leta 2002 za vlogo legendarnega ameriškega boksarja Mohameda Alija. Drugič pa leta 2007 za vlogo Chrisa Gardnerja, uspešnega ameriškega poslovneža, ki se je iz življenja na cesti povzpel v sam vrh ameriškega podjetništva.

Leta 2002 ga je premagal Denzel Washington, ki je oskarja prejel za vlogo v filmu Dan za trening. A Will Smith po lastnih besedah takrat nagrade sploh ni pričakoval. "Vedno vem, ko nekaj ni prav zame in za moje življenje, in takrat sem imel tak občutek," je dejal.

"Ampak leta 2007 je bilo drugače. Takrat sem čutil, da je prišel moj čas, in oskarja še vedno nisem dobil!" je dejal. Tistega leta ga je premagal Forest Whitaker za vlogo ugandskega predsednika Idija Amina v filmu Zadnji škotski kralj. Kot je povedal Will Smith, je takrat na prireditvi hotel zavpiti: "Hej! Vzel je mojo nagrado!"

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.