Magazin > Film & Glasba & TV
8 ogledov

Johnny se je poškodoval na snemanju

Johnny Depp FameFlynet
Igralec Johnny Depp se je med snemanjem zadnjega filma The Lone Ranger kar dvakrat poškodoval, kar mu zdaj povzroča hude bolečine v hrbtenici.

Po dveh poškodbah med snemanjem akcijskega filma The Lone Ranger se je Johnny odločil, da ne bo več snemal toliko kaskaderskih prizorov, temveč jih bo večino preložil na dvojnika. "Čeprav je bila odločitev težka, je Johnny sklenil, da ne more več snemati kaskaderskih prizorov. Poškodba hrbta mu je dala misliti, saj ga morajo med odmori ves čas masirati," je vir povedal za revijo Star.

Poleg tega ima 49-letni igralec tudi hude težave s spanjem, zato so snemanje popolnoma prilagodili njemu. Režiser Gore Verbinski in ostala ekipa je glede tega zelo razumevajoča. "Johnny ni več pripravljen na snemanje, ki traja celo noč, potrebuje vsaj šest ur spanja," je še povedal vir in dodal, da se je zvezdnik že pošalil, da ne bi zdržal dodatnega meseca snemanja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.