Magazin > Film & Glasba & TV
4301 ogledov

Joker Out po prvi vaji: "Veliko je težkih stvari"

joker out Corinne Cumming/EBU
Zahtevali so popravke.

Fantje skupine Joker Out so včeraj prvič stopili na evrovizijski oder. "Na prvi vaji je bilo krasno. Zvok dela, kamera dela, luči delajo. Vse je fajn," je po prvi vaji za RTVS povedal pevec Bojan Cvjetićanin in dodal: "Veliko je težkih stvari. Imeli smo pregled vsega, kar se je na odru dogajalo. Vse popravke, ki smo jih imeli, smo predali naprej. Upamo, da bodo to upoštevali v največji meri, ker to ni v naših rokah. Sicer pa nas sedaj čaka veliko intervjujev, priprav na nastop ..."

"Karizma je prisotna. Ko Bojan pogleda v kamero, sem že z njimi in od njih ne odmaknem več oči. Velika sprememba je ta, da je sedaj več telesnega stika. V nekem trenutku stojijo s hrbti drug ob drugem in se spuščajo k tlom. Drugič se dotikajo s čelom in pojejo, medtem ko si gledajo v oči. Strastno je, svobodno in zabavno," so prvi nastop pokomentirali blogerji slovitega portala Wiwibloggs, ki so prav tako izjemno navdušeni nad stajlingom in naši ekipi polagajo na srce, naj ne spreminjajo ničesar, kar deluje. "Zaslužijo si biti med top 10 v velikem finalu," so še dodali. 

Naši fantje bodo nastopili v drugem polfinalnem večeru.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.