Magazin > Film & Glasba & TV
150667 ogledov

Joker Out zaradi bolezni odpovedali nastop!

Joker Out Adrijan Pregelj/ RTV
Kaj se dogaja v naši skupini?

"Slovenski Joker Out prisiljen odpovedati nastop v Eurovillageu," piše portal Liverpool echo. Skupina bi morala nastopiti včeraj, a so v zadnji minuti odpovedali. "Predstavnik skupine je za Liverpool echo povedal: 'Nastop v Eurovillageu smo morali na žalost odpovedati, saj sta zbolela dva člana skupine.'" so zapisali. 

Kot nam je pojasnil Gregor Zalokar, tiskovni predstavnik skupine, sta se dva člana zaradi "velike obremenjenosti v zadnjih tednih in po nabitem koncertu v Cam & Furnace noč prej zbudila z vročino". "Situacijo je bilo treba optimizirati: včeraj smo odpovedali promocijski nastop in druge aktivnosti, da je dobila skupina dan počitka pred zaključnimi štirimi dnevi. Danes imamo zadnji vaji, jutri polfinale in če ne bo kakšnih res hudih presenečenj, finale. Fantje so profesionalci, vedo, čemu vse so se odrekli v zadnjih šestih mesecih in za kaj so garali. Pomaga pa tudi to, da dobivamo ogromno sporočil z lepimi željami od oboževalcev iz celega sveta ter glasbenikov, drugih ustvarjalcev, celo predsednice Slovenije."

Na stavnicah smo v polfinalu peti, takoj za Armenko. "V prvem polfinalu so stavnice zadele," še pravi Zalokar. Naj bo tako tudi jutri!

Fantoma želimo hitro okrevanje.

Komentarjev 14
  • kapibara1 15:29 10.maj 2023.

    Končno so dojeli, kar smi jim napovedali, da tudi čez probo ne bodo prišli.. zgubljeno zgubljeni zgublenci.. na Koncertih pa navijaši s še ne dokončano OŠ.

  • Ender3 14:17 10.maj 2023.

    Slovenska sramota s tem posiljevanjem skupine, ki nima ničesar za uspeh..

  • Gandi123 13:50 10.maj 2023.

    Zakaj sploh Slovenija pošilja "naše predstavnike" na to vsako leto bolj toplovodarsko prireditev, ki jo vodijo isti toplovodarji iz ozadja kot covid in ukrajinsko krizo?