Magazin > Film & Glasba & TV
67 ogledov

Jonas računal na viktorja za življenjsko delo

Denar pada
1/6
Planet TV
Z aprilom se je na male zaslone vrnil Jonas Ž., ki bo kot kakšen televizijski dedek Mraz gostom ponovno podeljeval polne vreče denarja.

Jonas Žnidaršič se je aprila na medijsko sceno vrnil kot voditelj oddaje Denar pada na Planet TV.

"Prvi dan sem bil malo osupel nad vsemi temi odrskimi in studijskimi lučmi, po petih minutah pa je bilo tako, kot da nisem nikoli šel, kot da sem tam že od nekdaj. Zelo domače, ekipa je domača, gledalci me poznajo, jaz njih ..." nam je o svoji vrnitvi zaupal priljubljeni voditelj, ki si najbolj zapomni prav tiste tekmovalce, ki izgubijo največ denarja: "Vedno je bolj luštno, če imaš simpatičnega sogovornika. Simpatični so boljši od nesimpatičnih, razgledani boljši od nerazgledanih in prijazni boljši od neprijaznih. Najbolj si zapomnim, ko se nekdo res močno zmoti in velik kup denarja položi na napačni odgovor. Sam odgovorov ne poznam vnaprej in jih niti ne želim, nočem vedeti, saj tako ne nosim odgovornosti in mi ni treba paziti, kaj govorim."

Brez lepotice ne gre

Jonas pa ne bi bil Jonas, če ne bi imel ob sebi vsaj ene lepotice, zato ima v oddaji lepo asistentko Evo Matijaševič, ki se letos poteguje za laskavi naslov miss Slovenije. "Jonas mi rad da kakšen nasvet, tudi šale padajo, vendar imava profesionalen odnos," nam je o vodenju z legendarnim televizijcem zaupala Eva.

Razkril tudi nekaj osebnih skrivnosti

In kaj počne Jonas, ko ne polni bančnih računov svojih tekmovalcev? "Prav zato se imenuje prosti čas, ker je prosti. Vseh svojih skrivnosti ne bom razlagal. Živim normalno življenje, imam družino, gledam filme, berem knjige, zadnji teden pa dajem zelo veliko intervjujev," ostaja skrivnosten. Glede svoje v zadnjem času vidno shujšane postave pa se pošali: "Računal sem na viktorja za življenjsko delo ... če bo izgledalo, da sem na koncu. Se mi zdi, da je to edini način. Drugače pa zdravje, vsake toliko časa malo moraš popaziti, jaz pa sem imel preveč kil. To je vse. Skrivnost? Manj jejte."

Komentarjev 1
  • leonardo 09:53 11.april 2013.

    Oh Jonas, saj res tako zgledaš, da bi moral dobiti Oskarja za življensko delo. Si bil pa res bolj "fejst" ko si imel nekaj kilc več.