Magazin > Film & Glasba & TV
2857 ogledov

Jonas se vrača na male ekrane!

piramida sreče, jonas žnidaršič
Kviz Piramida sreče z voditeljem Jonasom bo prvič na Planetu že 4. aprila.

Na Planet že naslednjo nedeljo, 4. aprila, prihaja kviz Piramida sreče! Razburljivi kviz bo vodil prekaljeni voditelj Jonas Žnidaršič, ki bo s svojo pronicljivostjo in humorjem skozi igro spremljal dva para.

Piramida sreče je popolna novost na slovenskih televizijah, v kvizu pa bo poleg znanja in poguma štelo tudi zaupanje. Poznati soigralca dovolj dobro, da nanj staviš vse, tudi usodo dobitka v kvizu, je svojevrsten izziv, med samo igro pa ne bodo na preizkušnji le znanje in živci, ampak tudi odnos s soigralcem oz. soigralko.

V prvem krogu kviza bosta morala tekmovalca izbrati temo in nato odgovoriti na z njo povezana vprašanja. Po vsakem vprašanju ima par kratek čas za razmislek, nato pa se z vrha piramide začne valiti krogla, ki na dnu pade v prekat z različnimi vrednostmi. Če je odgovor pravilen, bosta tekmovalca nagrado iz prekata, v katerega je padla žoga, tudi dobila, če pa je odgovor napačen, bo znesek odštet od do takrat prisluženega dobitka. Na koncu bo zmago slavil par, ki bo s skupnim znanjem, zaupanjem in tudi nekaj sreče zbral največ denarja.

"Res je, odvisno bo od znanja, ampak tudi od sreče – tako kot v življenju," pravi Jonas. "Obljubim, da se bomo vsi skupaj kot ekipa zelo potrudili," dodaja in čeprav s svojimi izkušnjami ve, kaj zahteva vodenje takšnega kviza, vseeno nestrpno pričakuje premiero, ko bodo vidni sadovi dela: "Ravno tu je užitek, tu je vznemirjenje."

Prijave za najvišji kviz v Sloveniji so odprte.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.