Magazin > Film & Glasba & TV
26 ogledov

Jonas: "Vedelo se je, kakšen je scenarij"

Jonas Žnidaršič Mediaspeed/Katja Kodba
Na trditve RTV Slovenije, da naj bi šlo na Viktorjih za zlorabo živega prenosa, se je ostro odzval Jonas Žnidaršič.

"Je treba vseeno omenit, da smo imeli za Viktorje dva dni vaj in šli skozi. Ja, kdo je kako črko še dodal, ampak v grobem se je pa vedelo," je o spornem scenariju s prireditve Viktorji, ki jo je RTV Slovenija označila za "neprimerno izrabljeno za politično opredeljevanje in agitacijo" in "nedopustno zlorabo živega prenosa prireditve", na Twitterju zapisal Jonas Žnidaršič.

Prireditev po mnenju RTV Slovenije ni potekala skladno s scenarijem, ki je bil TV Slovenija na voljo v vpogled pred prireditvijo, Jonas pa trdi, da očitno le ni bilo tako. Na svojem Twitter profilu je med drugim tudi zapisal: "Eh, pa saj je samo seznam nastopajočih treba prečitat, da si misliš, kaj bo."

RTVS naj bi bila na generalki prisotna

Za naš portal pa je o spornem scenariju spregovoril eden izmed viktorskih voditeljev, Vid Valič: "Scenarij, ki ga je režiser Igor Gajič teden ali dva pred dogodkom predstavil RTV Sloveniji, je bil zagotovo naknadno spremenjen oziroma so bile nekatere stvari še dodane, saj je bil zaradi moje časovne stiske še vedno v nastajanju. To govorim le za svoj nastop. Vendar je bilo na generalni vaji, kjer naj bi bili prisotni tudi ljudje z uprave RTV Slovenija, vsebinsko narejeno točno tako, kot je bilo videno na Viktorjih. Če so z RTV Slovenija res bili na generalni vaji, ne vem, ker jih ne poznam, naj bi pa Borisu Kobalu že takrat dejali, da ne sme nositi majice z napisom 'Za'."

Za komentar smo že včeraj prosili RTV, a ga doslej še nismo prejeli.

Komentarjev 4
  • 1111 14:19 20.marec 2012.

    ...baje, da je Jonas...nek čiča z brki...kaj hoče povedat?

  • 1111 14:16 20.marec 2012.

    nastopajoči so vedeli v kaj se spuščajo, dobili so odličen honorar...Kobal, pa poriva svoje...in naj nekdo tolče po glavi, da se mora plačat RTV??? ...to je bila dobra reklama za zakon...saj se ve koga treba primit za jajca? ...hehehe...slovenci, ...prikaži več slovenci...bee...bee...bee...

  • Bogdan Krapez 13:01 20.marec 2012.

    saj ni še volilni molk