Magazin > Film & Glasba & TV
52 ogledov

Julia in Charlize kot zlobni kraljici

Katera se bo bolje vživela v vlogo zlobne kraljice? (Foto: Flynet) Žurnal24 main
Filmski ustvarjalci za leto 2012 pripravljajo kar dve novi različici kultne Sneguljčice. V eni bomo v vlogi zlobne kraljice videli Charlize Theron, v drugi pa naj bi zaigrala Julia Roberts.

Vse skupaj je že kar malce zapleteno. Poleg dveh različic Sneguljčice, ki naj bi na filmska platna prišli prihodnje leto, naj bi se dogovarjali za snemanje še ene, ki naj bi bila končana leta 2013.

 

Snegulj%C4%8Dica zlobna kraljica | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Na eni strani imamo Snow White and the Huntsman, v kateri bo kot zlobna kraljica nastopila Charlize Theron, na drugi strani pa je The Brothers Grimm: Snow White, v kateri naj bi zlobna kraljica postala Julia Roberts. Film Snow and the Seven pa naj bi v kinematografe prišel leta 2013. V njem naj bi nastopila Natalie Portman, a še ni znano, v kateri vlogi.

Trenutno se najbolje razvija Snow White and the Huntsman, ki naj bi poleg Charlize vključevala še Vigga Mortensena in Kristen Stewart. A mnogi so že prepričani, da se bo v vlogi zlobne kraljice bolje znašla Julia, saj bo to njena najbolj zlobna vloga do zdaj. Kljub vsemu so oboževalci Sneguljčice prepričani, da si bodo le redki ogledali vse tri različice.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.