Magazin > Film & Glasba & TV
39 ogledov

Julia meni, da si Javier zasluži oskarja

Julia ceni svojega soigralca iz filma Jej, moli, ljubi. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Julia Roberts je prepričana, da bi si Javier Bardem za svojo prepričljivo vlogo umirajočega očeta zaslužil oskarja za najboljšo moško vlogo.

Julia Roberts meni, da bi njen soigralec v filmu Jej, moli, ljubi Javier Bardem za svojo vlogo v filmu Biutiful lahko dobil oskarja za najboljšega igralca.

Julia je za Entertainment Weekly povedala, da Javier v drami Alejandra Gonzáleza Iñárritua igra "surovo in popolnoma odprto". Zgodba je osredotočena na samskega očeta, ki poskuša ponovno zgraditi odnose s svojimi otroki, saj se mu približuje smrt.

"Ko sem gledala film, sem ga vmes ustavljala in si govorila: 'V redu, to se dejansko ne dogaja Javierju'." Presunil jo je njegov obraz in velike oči. "Mislim, da je nepričakovano za moškega, da se tako globoko izpostavi," je še povedala Julia.

Zgodba je po njenem mnenju neverjetno čustvena. "Preprosto ga zelo cenim, veliko je moral doživeti, da nam je pokazal vse to. Vem, da je moralo boleti."

Razloge za premajhno upoštevanje Bardema pri filmskih nagradah Julia vidi v premajhni izpostavljenosti filma. "Menim, da film ni bil dovolj izpostavljen. Ne veš, kje je. Je kot skrit majhen dragulj. Predvsem v teh časih ljudje ne iščejo stvari. Vzamejo, kar pride pred njih."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.