Magazin > Film & Glasba & TV
5 ogledov

Jungle bass z Bennyjem Pageom

Čeprav se je plesišče vrtelo, pa kljub raznolikosti set Benny Pagea ni ravno pre
1/48
Žurnal24 main
Džungelsko rajanje je v petek, 12.12.2008 v Sub Subu navdušilo tiste, ki bi namesto v deževni Ljubljani, raje plesali v deževni tropski džungli, ki jim jo je pri nas pričaral sam Benny Page.

Za ljubitelje jungla in tiste, ki so si džungle in plesa le zaželeli, je v petek, 12.12.2008 v klubu Sub Sub nastopil Benny Page, eno izmed imen založbe Digital Soundboy in namesto klasičnih božičnih jingle bells komadov postregel z jungle bassom.

Navzoče je v plemenske džungleske plese uvedel Joste, mladi elektronski strateg, ki je okoli enih vajeti predal Pageu. Le ta se je seveda predal svojemu značilnemu zvoku, kjer ni manjkalo znanih poskočnic, kot je njegov prvi izdelek pri zgoraj omenjeni založbi Turn Down The Light ali pa remiks DJ Frictiona Back to your Roots.

Čeprav se je plesišče vrtelo, pa kljub raznolikosti set ni ravno presenečal. Med komadi, znanimi in plesnimi, je namreč manjkala nit, ki naj ne bi nekje v sredini začela pokati. Po parketu je sicer vsekakor pokalo, a le za entuziaste, ki so ob uspešnicah dobesedno skakali in uživali. Tukaj so nekateri obviseli in so razočarani rahlo pomigali nekje v ozadju. Zaključek, za nekatere divjega žura sta "odžunglirala" Besso in Cabron, ki do jutra prisotnim nista pustila mirovati.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.