Magazin > Film & Glasba & TV
385 ogledov

Jure v šovu kršil zakon

Ljubezen na deželi
1/5
Planet TV
Glavni akter šova Ljubezen na deželi, vinar Jure, je med osvajanjem kandidatke Irme kršil zakon.

Ko je Jure Šterkar v šovu Ljubezen na deželi želel narediti vtis na kandidatko Irmo, ki je še vedno v igri za njegovo srce, je  kršil zakon. Vinar Irme namreč ni popeljal na belem konju, temveč je z njo v naročju vozil traktor, kar pa ni v skladu z zakonom. 88. člen zakona o pravilih cestnega prometa namreč pravi: "Na traktorju in delovnem stroju se sme poleg voznika voziti druga oseba le, če je v ta namen na njem vgrajen sedež za prevoz oseb, ki je vpisan v prometnem dovoljenju. Otrok, mlajši od enega leta in pol, se na traktorju ali na delovnem stroju ne sme prevažati." Kazen za Juretovo osvajalsko potezo je od 200 pa vse do 1.200 evrov.

Kako sta se Jure in Irma podila s traktorjem, bodo gledalci lahko videli ta četrtek, nekaj fotoutrinkov pa si oglejte v naši galeriji.

Komentarjev 4
  • privat 21:22 25.november 2013.

    policaji nimajo kaj delat ,kot kaznovati za cestne prekrške...!! znajo kar znajo...naučili so se brati in...kaznujejo. Kje pa je moj denar od devidend..kje pa je denar od cest,zavarovalnic..to pa neznajo niti prečitat!

  • Klemen Erpe 14:00 20.november 2013.

    Hej idioti. Dejte se s kom drugim ukvarjat ne pa na male ljudi pa jih ponižvat pa spravljat v nič. Počas bo začelo vret in pol bo pizdarija...

  • dostvasmam 12:17 20.november 2013.

    Jure, du bist ein bandit!