Magazin > Film & Glasba & TV
102 ogledov

"Juretu se je dvignil ego"

Maja Triler Planet TV
Tik pred finalom je iz tekme za naklonjenost kmeta Jureta izpadla Maja Triler. Priznala je, da se je sama odločila, da gre domov.

Že večkrat ste povedali, da se na kmetiji ne vidite. Kdaj ste začutili, da ne bo šlo?
Takrat, ko se je Jure začel več ali manj ukvarjati s Katjo. Takrat sem dojela, kaj se bo zgodilo. Pri Irmi je videl, da je pridna in delovna, za Magdaleno je sicer rekel, da je družinska, ampak mislim, da ga je zmotilo, da ima otroka.

Bi se karkoli lahko v vašem primeru spremenilo?
Dvomim. Ko te enkrat mine, je konec in izgubiš voljo, da bi še boril. Moral bi se zelo potruditi, da bi želela tam ostati.

Juretu ste v pismu direktno povedali, kaj čutite. Zakaj niste prej odstopili, če ste vedeli, da to ni to?
Nikoli ne veš, kaj te lahko doleti. Mogoče bi me pa lahko še s čim presenetil ali bi pa šla še na kakšen zmenek. Ko ti da venček, dobiš moč in voljo, da ostaneš in se boriš. Pokazala sem, kaj in kdo sem in če fant tega ni opazil, pač ni. Zaradi nekoga se ne bom postavljala na trepalnice. Fantov je malo morje.

S čim bi vas Jure na zmenku v rovu lahko prepričal, da bi ne glede na napisano v pismu, ostala v igri in med zadnjimi tremi?
Ne bi me mogel prepričati, ker sem mu v pismu povedala, da sva lahko samo prijatelja, ker do njega ne čutim nič več. Pa še to je pripomoglo, ko sem izvedela, kako je bilo na zmenku s Katjo.

Se vam je zdelo pismo, v katerem ste povedali resnico, kaj čutite, najboljši način, da poveste, kaj čutite? Bi se lahko našla še kakšna druga prilika?
Lahko mu neposredno povem, kaj si mislim o njemu in kaj čutim do njega. To je bila naloga in tako smo morali narediti. V pismu sem mu mogla to povedati. Pa tudi če bi me vprašali pred kamerami, sploh ni nobenega problema.

Rekli ste, da niste dovolili, da se vaše iskrice spremenijo v čustva. Ste imeli večkrat slabo izkušnjo v ljubezni, da ste tako previdni?
Da, imela sem slabo izkušnjo in ravno zaradi tega sem se „zabremzala“ in se nisem hotela spustiti v čustva. Ko te nekdo enkrat razočara, ti ostane v spominu.

Na koncu ste rekli, da se bo moral moški krepko potruditi, da vas osvoji. V čem bi moral biti boljši od Jureta?
Defintivno bi lahko Jure pri 29-ih letih malo bolj razmišljal z glavo. Občutek imam, da sploh ne ve, kaj hoče. Njegovo podeželje mu je stopilo v glavo in dvignil se mu je ego. Takšnega fanta pa jaz ne potrebujem. Ne potrebujem milijonarja, ampak osebo, ki me bo imela rada in sprejela takšno, kakršna sem. Spoznala sem ga tudi za kamerami, in lahko rečem, da ne stoji čisto na nogah. Ne ve, kaj bi. Bi malo žural, pa malo delal, jaz pa potrebujem človeka, ki mi je na razpolago 24 ur na dan oziroma ga lahko pokličeš, kadarkoli ga potrebuješ. Tukaj je težava tudi predolga razdalja med Ljubljano in Goriškimi Brdi, Jure pa je preveč zaposlen in nima časa. Potrebujem resnega fanta, Jure pa se mi trenutno ne zdi resen.

Ste pričakovali, da boste tako pozno odšli s kmetije?
Upala sem, da bom ostala čim dlje. Bolje je, da ne pričakuješ, ker se ponavadi to ne zgodi. Spustila sem se v šov, kar bo, pa bo. Imela sem že nekajkrat spakirano prtljago pri prejšnjih izločenjih, ker sem dobila občutek, da bom šla. Nikoli ne veš, sama se prepustim, tokrat pa sem jaz izrazila željo, da grem domov.

Sta sedaj z Juretom dejansko prijatelja ali se je ohladila tudi ta "kemija"?
Da, sva prijatelja, se slišiva in upam, da bo to čim dlje trajalo. Jure ni slab fant in upam, da bova ostala prijatelja. Preveč je zaposlen, veliko ima dela. Če ne bova drugače, pa bova poslovno sodelovala.

Kateri od treh deklet, ki so preostala, najbolj privoščite zvezo z Juretom oziroma katera je zanj najbolj primerna?
Zanj je najbolj primerna Irma in zvezo privoščim njej.

S katerim od deklet ste še v kontaktu oziroma vam je najbližje?
Vsak dan se slišim z Irmo, sva postali prijateljici. V mojem lokalu je včeraj praznovala svoj rojstni dan.

Je bil Jure povabljen na zabavo?
Da, je prišel. Sicer dekleta prihajajo v lokal, a ne vse. Načeloma je razdalja prevelika. Irma je edina, ki se iz Tržiča pripelje v Ljubljano.

Katera od nalog se vam je v šovu zdela najtežja?
Prodaja vina. Prodajala sem nekaj, kar sploh ne vem, za kaj se gre. Dobile smo letak z opornimi točkami, nekaj je pisalo o rebuli, bistva pa ni bilo. In sama nisem vedela, kaj naj odgovarjam na vprašanja kupcev.

Vam je česa žal?
Ne.

Ste v času od konca snemanja že spoznali moškega, ki bi lahko ogrel vaše srce?
Sem spoznala. Bomo videli, kako resna zveza bo.

V čem se najbolj razlikuje od Jureta?
(smeh) Ne bi se spuščala v to.

Tekmovali ste tudi v lepotnem šovu Supermodel Slovenije. V čem je največja razlika tekmovati v takšnem šovu in v tem, kjer ste iskali ljubezen?
Razlika je v tem, da se tam gre za posel in se gre delat v tujino, tukaj pa se išče ljubezen.

Pri obeh šovih gre za tekmovalnost deklet. Kje je bila hujša?
Hujša pri Juretu. V prejšnjem so bila dekleta, ki so se s tem ukvarjala profesionalno in one so vedele, za kaj se gre. Tukaj pa se moraš nekomu nekako dokazovati.

Se nameravate prijaviti še v kakšen šov?
Zagotovo bi se še v katerega, vendar tokrat dejansko v resničnostni, da bi dejansko ljudje glasovali, kot na primer Big Brother ali Gostilna. Tam se lahko vidi, kako daleč se pride. Če bo prilika, se bom takoj.

Komentarjev 1
  • dd 10:28 09.december 2013.

    Po gledanju šova imam občutek, da je ta Maja zelo egoistična, zamerljiva in hinavska. Tudi ona nima sebe na mestu,...Bi, pa ne bi, pa bi, pa ne.