Magazin > Film & Glasba & TV
63 ogledov

Juri razkril strogo varovane skrivnosti

Juri Lepotač DA Šov
1/6
Planet TV
V četrtek zvečer boste lahko videli, kako za svoj videz skrbi Juri Lepotač, ki se je pred kratkim vrnil iz zvezdniške meke Los Angelesa.

V sedmi oddaji DA šova bo glavna tema fenomen novodobne moškosti. Poleg tega, da bodo prikazali nasilje nad ženskami, bodo spregovorili tudi o tem, kako moški skrbijo za svoj videz. Za kaj takšnega bo najprimernejši Juri Lepotač, dvojnik našega Jurija Bradača.

Juri Lepotač se je odločil, da bo gledalcem razkril nekaj svojih strogo varovanih skrivnosti o tem, kako ohranjati zdrav, mladosten in sijoč videz. Med njegovimi nepogrešljivimi pripomočki za revitalizacijo in nego obraza so vsem dostopni izdelki, kot so kisla kumara, korenček, rezina pršuta in še kaj. O tem, kako do večne mladosti v le nekaj korakih, boste izvedeli v četrtek ob 20. uri na Planet TV.

Komentarjev 4
  • Oseba_ 22:23 04.junij 2013.

    grd u pizd..materino , res

  • saramara 17:28 30.maj 2013.

    Priznam napako, se opravicujem Kekecu in Kekecfanom (tudi jaz sem med njimi).Ampak tudi pe*er mu ne bi rekla, ker imam nekaj prijateljev ki so homoseksualci in so prav fajn ljudje.Ni kaj, najbolj mu pase izraz "povozen ...prikaži več kakec" pa vsi vemo kaj smo s tem mislili :D

  • mkmorfius 16:18 29.maj 2013.

    "saramara": Prosim da ne žališ Kekca!Tip je po izgledu navaden peder, tista slika z jabolkom v ustih pa lahko pove samo eno: da odpre usta tudi za debelejše korenjake... In zakaj ima na vseh slikah šobico? Mah kakšen peder ...prikaži več - obična pederčina... FUJ! Če je to "fenomen novodobne moškosti" bom jest rajš kmet.