Magazin > Film & Glasba & TV
55 ogledov

Jurski park ponovno na velikem platnu

jurski park Karantanija cinemas
Za vse nostalgike se v kino dvorane vrača legendarni film o dinozavrih Jurski park, katerega scenarij so pilili kar 14 let.

V kinodvorane prihaja četrti del Jurskega parka, ki nosi naslov Jurski svet. Scenarij za nadaljevanje legendarnega filma o prastarih živalih so pisali kar  14 let. Premierno predvajanje bo 10.junija v kranjskem Cineplexxu v 3D tehniki.

Prvi film Jurski park, ki je na velika platna prišel leta 1994 je dobil kar tri oskarje za tehnične dosežke, med drugim tudi nagrado za najboljše vizualne efekte.

Znanstvenofantastična akcijska poslastica nas bo ponovno popeljala na otok Isla Nublar, kjer 22 let po katastrofalnih dogodkih nemoteno obratuje tematski park, ustvarjen po izvirni ideji vizionarja Johna Hammonda. Zobu časa uspešno kljubujeta tudi človeško hrepenenje po čim večjem zaslužku in manipulacija zakonov narave, saj se lastniki nespametno odločijo, da bodo padec obiska parka zaustavili z novo atrakcijo – poigrali se bodo s križanjem in ustvarili povsem novo vrsto dinozavrov. Posledice njihovih dejanj bodo našo vrsto zopet opomnile, da bi se morala vesti veliko bolj ponižno.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.