Magazin > Film & Glasba & TV
32 ogledov

Jutri brezplačna doza rocka na Metelkovi

Dandelio Children Arhiv skupine
Jutri ob 21. uri bo v klubu Menza pri koritu na Metelkovi brezplačni koncert dveh obetavnih domačih rock skupin – Dandelion Children in Can of Bees.

Dandelion Children, ki so nastali pred približno štirimi leti v Ljubljani, bodo predstavili svoj novi album "Dandelion Children so pičke". Znani so tudi po tem, da člana Jure in Anže na odru menjavata bas in električno kitaro, za bobni pa imajo žensko predstavnico Katjo. Njihov glasbeni slog se giblje vse od funka in skaja pa do bolj alternativnih rock ritmov. Lani jim se spot za pesem Smitten posnel režiser Ven Jemeršič, ogledate pa si ga lahko tudi na portalu YouTube: http://www.youtube.com/watch?v=m3QiVOaXT7I

Pločevinka, polna čebel

Trio Can of Bees je nastal februarja leta 2010, sestavljajo pa ga Davor Detečnik (bobni), Jan Lužnik (vokal, kitara) in Jure Gobec (bas). Gre za udarne retrorockerje, katerih glasba na trenutke spominja na zasebe, ki jih je formiral Jack White, čutiti pa je tudi vplive bendov iz 90. let, ki so zrasli v Seattlu. Njihov spot z naslovom Love, ki ga je režirala fotografinja Tina Istenič, si lahko ogledate na tej povezavi: http://www.youtube.com/watch?v=Y9_Yme8ENPA .

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.