Magazin > Film & Glasba & TV
36 ogledov

K nam prihajajo rohneči Motörhead

Motorhead Arhiv organizatorja
Motörhead, eden najbolj glasnih bendov, po petih letih znova prihaja v Slovenijo.

Potem ko so Motörhead v skladu z vsakoletno tradicijo pred nekaj meseci že objavili razporede letošnje jesenske evropske turneje s termini, ki pretežno gravitirajo na Skandinavijo, Nemčijo in Veliko Britanijo, so na rep razporeda dodali tudi termin nastopa v naši prestolnici, kjer bodo v Hali Tivoli rohneli 10. decembra.

Skupina bo poleg obveznega železnega repertoarja tudi na tem nastopu v živo predstavila svoj aktualni studijski dosežek The Wörld Is Yours (2010).

Motörhead so nazadnje nastopali v Sloveniji na Metalcampu v Tolminu poleti leta 2007, pred tem pa v sklopu motozbora v Moškanjcih pri Lendavi davnega leta 1999. Zdaj se po 23 letih vračajo v Halo Tivoli, na kraj zločina, kjer so kot kvartet nastopili 27. aprila 1989. V postavi sta bila takrat še (danes že pokojni) kitarist Michael Burston alias Würzel in originalna bobnarska "beštija" skupine Phil "Philthy Animal" Taylor. Že takrat pa je za Motörhead s frontmanom Lemmyjem Kilmisterjem zaigral z ramo ob rami kitarist Philip Campbell, ki se je skupini pridružil leta 1986 in bo tako kot Lemmy v Ljubljani nastopil drugič.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.