Magazin > Film & Glasba & TV
29 ogledov

K4 bo upihnila 23 naelektrenih svečk

Xhin Arhiv organizatorja
25. maj, dan mladosti in dan, ko bo ljubljanska naelektrena klet K4 upihnila 23 svečk. Že? Že! 23. obrat praznujte ob pestrem programu ter trdem in pravilnem Elements, ki bo gostil Xhina.

Petkov program, ki ga Klub K4 pripravlja ob svoji 23-letnici delovanja, bo ob 18. uri na parkirišču pred klubom postregel s predstavitvami izbrancev natečaja Mlečni brki. Mlečnobrkci Nik Čebokli, Skeletonium, Christian Kroupa, Vuka, DJane sMarty in Your Gay Thoughts bodo do 22. ure navrgli šop elektronskih cvetk, med katerimi bodo zadišali deep techno, tech-house, dubstep electro in post punk.

Sledi druženje v Kavarni Metropol, zatem pa … trdo in pravilno po singapursko. Tokratni Elements so v goste povabilitechno samuraja, ki sliši na ime Xhin. Singapurski oblikovalec zvoka in producent, svoje glasbene evolucije sicer ni pričel z igranjem violine pri treh letih; pot k detroitskim očakom in technu ga je vodila prek očetove zbirke vinilov z Yellow Magic Orchestra in Kraftwerki na čelu. Vrata v elitno železarno mu je na neizprosni založbi Stroboscopic Artefacts odprl Lucy. Xhin ni zgolj možat DJ tool car, temveč tudi razgledan avtor enega najbolj zanimivih elektrončkarskih dolgometražcev lanskega leta, Sword, na katerem petičneže razvaja z igrivo-zajebantskimi Aphexovimi/IDM izpeljankami ter nalomljeno industrijsko lobotomijo. Brez skrbi, za rejverske čeljusti še vedno skrbi s čvrstočo na rigidni serialki Monad in kot LX v zlobnem duetu z Lucyjem.

Na manjšem plesišču bodo v K4 retro baru častitljivo obletnico v nostalgično eklektični maniri obeležili stari in nekoliko manj stari rezidenti.

Vstopnina do polnoči znaša osem evrov, pozneje boste zanjo odšteli deset evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.