Magazin > Film & Glasba & TV
103 ogledov

Kaj bo z Markom Potrčem in Lili Žagar?

Lili Žagar, Marko Potrč Planet TV
S posebno VIP oddajo se bo končala peta sezona oddaje Moj dragi zmore. Šeste sezone na Planet TV ne načrtujejo.

Danes bo na vrsti zadnja oddaja priljubljenega šova Moj dragi zmore, ki ga vodita Marko Potrč in Lili Žagar.

Tokrat bosta v studiu gostila znane Slovence. Za nagrado 5.000 evrov, ki jo bodo tudi tokrat podarili v dobrodelne namene, se bodo borili igralka v Eni žlahtni štoriji Maja Martina Merljak in igralec Gorazd Žilavec, vremenarka v oddaji Planet Danes Pia Škofic in menedžer Bara Denis Vikič, plesalca Azra Selimanović in Luke Thomas Dunne, ki že osem let pleše v En Knap Group, ter pevka Maja Založnik in plesalec Sebastian.

Tekmovalci se bodo tudi tokrat pomerili v petih igrah. Zlagali bodo oblačila, lovili jajca, prepoznavali svetovna čudesa in še marsikaj.

Ker se oddaja na Planet TV ne vrača, nas je zanimalo, kakšna prihodnost na televiziji čaka voditelja. "Zabavna oddaja Moj dragi zmore je bila na Planet TV kar pet sezon. Gledalci so se radi vračali pred zaslone in si pogledali, kaj dragi zmore. Šeste sezone pa v jesenski programski shemi ne načrtujemo, bomo pa gledalcem postregli z novimi zabavnimi vsebinami. Marko Potrč ostaja voditelj oddaje Galileo, glede Lili Žagar pa ostanimo še malo skrivnostni,“ so za Žurnal24 povedala na Planet TV.

Na podatke o gledanosti četrte sezone, ki jo je Potrč vodil z Nino Osenar, in pete še čakamo.

Komentarjev 10
  • tecumseh_1975 09:55 03.junij 2015.

    kje pa tri živiš? Mars? noben ni redno zaposlen na Planetu, tako da ne bo nič niti od podpore, niti od porodniške. In tudi podpora se določa glede na delovno dobo in verjemi da jo niti eden niti drugi nimata ...prikaži veča toliko da bi prejemala podporo 1 leto.

  • punca05 06:44 03.junij 2015.

    potem bo lili zanosila in eno leto prejemala porodniško od tv, ki jo bo podaljšala do tretjega leta za polovični delovni čas

  • punca05 06:43 03.junij 2015.

    eno leto brezposelna in živela od dobre podpore (podlaga je itak plača), potem jih bodo zaposlili nazaj.....