Magazin > Film & Glasba & TV
45 ogledov

Kaj bodo počeli Prekrokanci v tretje?

Prekrokana noč 2 Kolosej
Nadaljevanje komedije Prekrokana noč 3 se bo ukvarjalo z reševanjem Alana iz mentalne ustanove, je razkril zvezdnik franšize Zach Galifianakis.

Prekrokanec Zach Galifianakis, ki v odbiti komediji Prekrokana noč igra lik Alana, je potrdil, da se tretji del komedije že pripravlja, poleg tega pa razkril še nekaj podrobnosti zgodbe, ki se bo vila skozi tretje nadaljevanje priljubljene franšize. Igralec je povedal, da je zgodba že napisana, film pa naj bi pripovedoval o skrivnem reševanju njegovega lika iz bolnišnice za duševne bolnike s pomočjo Alanovih prijateljev, Phila (Bradley Cooper), Stuja (Ed Helms) ter Douga (Justin Bartha).

Režiser Tod Phillips je, še preden se je drugi del pojavil v kinih, spregovoril o svojih načrtih za tretji del, vendar je povedal le, da le-ta ne bo posnet po enaki šabloni kot prva dva. Prva dva dela filma Prekrokana noč sta se namreč ukvarjala z Galifianakisom in njegovimi prijatelji, ki so poskušali sestaviti dogodke noč prej.

Kje se bo film odvijal, še ni znano, kot možno lokacijo dogajanja pa omenjajo Amsterdam.

Zach Galifianakis je v filmu It’s Kind of a Funny Story sicer že igral čudaškega, zabavnega duševnega bolnika.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.