Magazin > Film & Glasba & TV
35 ogledov

Kaj je dobro vedeti pred koncertom

Red x-mas party Arhiv organizatorja
Na Red (X-mas) Partyju bo svoje oboževalce 15. decembra v ljubljanskih Stožicah razgrel David Guetta, za osvežitev pa bodo poskrbeli ogromni multimedijski roboti.

Čez teden dni se bo v ljubljanski areni Stožice zgodil eden največjih dogodkov leta Red (X-mas) Party. Navdušenje se stopnjuje, zanimanje za dogajanje pa je vse večje. Organizatorja dogodka sta se zato odločila, da ponudita vsem obiskovalcem dodatno izkušnjo. V Stožice se vrača ena najbolj vročih svetovnih klubskih in festivalskih atrakcij, multimedijski roboti Kryomani, ki streljajo laserske žarke, bruhajo konfete in ogenj ter hladijo razgrete plesalce s curki hladnega zraka. Omenjeni roboti sodijo med največje magnete ibiških superklubov, kot so Pacha, Amnesia in Space.

Okrepljene avtobusne linije in vozovnice za vlak po polovični ceni!

Vrata na prizorišča se bodo odprla ob 20. uri. Organizator vsem obiskovalcev svetuje, da na lokacijo pridejo že ob 19.30. Na prizorišče se bo vstopalo skozi tri različne vhode  (Red X-mas Party vhod, Burn vhod in Itak vhod). Ob vhodu bodo obiskovalci ob predložitvi vstopnice in osebnega dokumenta prejeli ustrezna navodila za nadaljnje gibanje.

Za garderobo bo poskrbljeno na nivoju vhoda s ploščadi pred areno, torej v nivoju zeleni ring med vhodoma D22 in D28. Garderoba bo plačljiva (2 €/kos).

Collegium Mondial Travel je poskrbel za brezskrben avtobusni prevoz na in z dogodka po ugodnih cenah. S Slovenskimi železnicami pa se lahko ob predložitvi Red (X-mas) Party vstopnice obiskovalci na dan koncerta pripeljejo in odpeljejo za polovično ceno. Okrepljene bodo tudi linije mestnih avtobusov. Ljubljanski potniški promet bo poskrbel za izredne avtobuse v vse večje predele Ljubljane. Tisti, ki radi potujete udobneje, se boste lahko popeljali z After taxijem. Predhodno si priskrbite svoje članstvo in kupone.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.