Magazin > Film & Glasba & TV
3965 ogledov

Kaj je narobe z novim Barovcem?!

tadej Planet TV
Tadej ga "biksa“.

Tadej, ki se je po Oksaninem odhodu za Bara pridružil ekipi novoselcev, že od samega začetka buri duhove. Pohvalil se je namreč z dolgoletnimi izkušnjami v gostinstvu, v lokalu pa se ni najbolje izkazal, zato ga je že prvi dan napadel Srečko. Zaradi njegovih besed se je Tadej pred Katarino celo razjokal. Ta je bila na začetku še na njegovi strani, sedaj pa mu je tudi ona obrnila hrbet. Kot vodja ekipe mu je prepovedala delo za točilnim pultom in z gosti.

bar Magazin Novi Barovec: "Ne bo me on je*** v glavo"

Da ta odločitev morda ni bila napačna, se je pokazalo med izobraževanjem, ki sta se ga udeležili obe ekipi. V baru bodo namreč stregli kuhan gin. Čeprav je bilo vsem razloženo, kako ga je treba pripraviti, se Tadej ni držal napotkov in ob živce spet spravil Srečka, ki je rjovel v kadilnici. Tam je med drugim povedal, da s Tadejem ne bo spregovoril niti besede več, ker je več kot očitno lagal na razgovoru za vstop v šov.

Odnosi v Baru so sicer precej napeti, saj se skupini, staroselci proti novoselcem, borita za obstanek v šovu. Tekmovalci poražene skupine bodo morali namreč takoj zapustiti Bar.

 

Komentarjev 1
  • fižolček 22:29 01.december 2018.

    KUHNA v kateri je še Gordon Ramsay pravi vajenec!!!!!!!!!!!!!