Magazin > Film & Glasba & TV
32 ogledov

Kaj Karma počne ob polnoči?

Skupina bo pripravila tudi nekaj remix različic skladbe, do konca meseca pa napo Žurnal24 main
Karma, najprodornejša dance skupina na območju Balkana, med svoje oboževalce pošilja novo skladbo z zgoščenke Party do zore.

Po uspešni predstavitiv skladbe Party do zore s katero so nastopili tudi na letošnjem CMC festivalu, so med poslušalce poslali pesem Točno u ponoć. Pod glasbo se je podpisal Nenad Čirjak (DJ Neno), tekst je napisal Darus, aranžma pa je delo Josipa Miania Pipija. „Zaradi mene bi se lahko skladba imenovala tudi točno ob treh zjutraj. Nočne ure so namreč tiste, ko največ ustvarjam in jih preživljam v studiu,“ pravi Pipi, ki dodaja, da boste Taro ob takšnih urah, če ni na nastopu, zagotovo našli v postelji. Za največjega žurerja v skupini pa velja Neno, za katerega je polnoč šele dober začetek noči.

Gre še za eno dance uspešnico z elementi house glasbe, ki bo zagotovo na noge dvignila plesno navdušeno občinstvo v klubih. „Publika se na naših nastopih na to skladbo odlično odziva, tako da smo prepričani, da bo konce letošnjega leta zaznamovala pesem Točno u ponoć,“ pravijo člani zasedbe Karma, ki bodo pripravili tudi nekaj remix različic skladbe, do konca meseca pa napovedujejo tudi snemanje novega spota.

Karma dnevno koncertira na odrih po vsej Evropi, kljub svežemu albumu na policah pa že pripravljajo novo zgoščenko v hrvaškem in angleškem jeziku. Oboževalci lahko nestrpno pričakujejo nov odmerek čiste dance energije.

Tukaj lahko poslušate novo pesem skupine Karma: Karma - Tocno u Ponoc.mp3

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.