Magazin > Film & Glasba & TV
45 ogledov

Kaj nam je skuhal Pop TV?

gostilna testiranje hrana
1/14
Anže Petkovšek
Pop TV je s pomočjo kuharskega talenta Bineta Volčiča predstavil oddaje, ki bodo na sporedu spomladi.

V programsko shemo naše največje komercialne televizije se vračajo stari obrazi, nekaj pa bo tudi novih.

Kuhali bodo slavni

Prvega aprila na spored prihaja šov Skriti šef s kuharjem Markom Pavčnikom, ki bo znanim Slovencem ponudil možnost, da za en dan postanejo šefi kuhinje v prvorazredni restavraciji. Kulinarični strokovnjaki in gostje bodo njihove kreacije ocenjevali in poskušali ugotoviti, kdo je v kuhinji tokrat vihtel kuhalnico.

Spet bosta stresala šale

Na dan žena se na zaslone vrača Vid in Pero šov, ki so ga poptevejevci označili za "šov, v katerem se lahko zgodi vse". Peter Poles nam je povedal, da koncept oddaje ostaja enak, da pa bodo poskušali vanj vnesti še nekaj "fines". "Meni so najbolj pri srcu velikani, ki jih v šovu predstavljamo. To so ljudje, ki so na svojem področju zelo dobri, a jih Slovenija ne pozna. Spet bomo izpolnjevali želje. Teh je ogromno, pogrešam pa kakšno hudomušno oziroma šaljivo željo," nam je zaupal Poles.

Državno prvenstvo v imitiranju


19. marca se vrača Je bella cesta s Klemnom Slakonjo. Ustvarjalci šova so se odločili za nekatere spremembe, med drugim se bo zgodilo prvo državno prvenstvo v imitiranju.

S Planet TV na Pop TV

Če ste ljubitelji imitacij, se boste razveselili tudi šova Znan obraz ima svoj glas, ki ga bo vodil Denis Avdić. Osem znanih tekmovalcev bo vsako nedeljo prevzelo nove identitete glasbenih ikon, tako tujih kot domačih. Kostumografi, maskerji, koreografi, učitelji igre in petja ter številni drugi strokovnjaki bodo vsak teden skupaj s tekmovalci poskrbeli, da bo finalni nedeljski nastop vrhunski. V oddaji ne bo izpadanj, ampak bo vsako nedeljo potekal sistem točkovanja, ki bo na koncu določil zmagovalca, njegova nagrada pa bo šla v dobrodelne namene.

"Premamil me je projekt. Poznal sem srbsko verzijo, ki sem jo zelo rad gledal," je za Žurnal24 povedal Avdić in dodal, da je imel pri odločanju, ali bi izziv sprejel, kljub temu pomisleke, enake, kot jih je imel na Planet TV, kjer je nekaj časa vodil oddajo DA Šov, a ga je moral zaradi časovne stiske opustiti. "Moj pomislek je bil, koliko časa mi bo ta projekt poleg radia in stand up predstav vzel. Spoznal sem, da je pri avtorskih oddajah veliko več priprav. Treba je napisati skeče, jih popravljati in nato oddajo posneti. Ta oddaja pa bo na sporedu v živo in tudi priprave niso tako obsežne."

Nova serija 

Ob sredah bo od 19. marca na sporedu tudi nova serija Mamin dan v režiji Matevža Luzarja ter z Janjo Majzelj, Marušo Oblak in Urošem Fürstom v glavnih vlogah. Serija temelji na izraelski seriji Mother's Day, na katero pa se po Luzarjevih besedah le naslanja, saj so jo morali prilagoditi slovenskim razmeram. To jim je uspelo s pomočjo Nejca Gazvode, ki je napisal scenarij, in odličnih igralcev, ki so mojstri improvizacije.

Komentarjev 1
  • maresem 19:20 27.februar 2014.

    Da meni to ponudi... mu vržem v glavo.